Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ!




Μην επιτρέψετε στη Χρυσή Αυγή να σφετεριστεί την αντιστασιακή διάθεση του δεξιού πατριωτικού χώρου και να διεισδύσει βαθύτερα σε αυτόν! Αποδείξτε στην πράξη την αγάπη σας για το ελληνικό έθνος και την πατρίδα, προστατεύοντας τα ανώριμα στρώματα του ελληνικού λαού  από το μαύρο δηλητήριο του νεοναζισμού!

Το μόνο που θεωρητικά θα μπορούσε ενδεχομένως να σας σταματήσει, το πρόβλημα της ακυβερνησίας, δεν υφίσταται πια ούτε ως πολύ πολύ μακρινό ενδεχόμενο. Ποια ακυβερνησία; Με τρία κόμματα και 230+ βουλευτές που έχουν θέσει τους εαυτούς τους ομοθυμαδόν στη διάθεση του πρώτου κυβερνητικού κόμματος;;;

Φύγετε τώρα! Αυτό είναι το ύψιστο πατριωτικό καθήκον σας τούτες τις στιγμές!


6 σχόλια:

ελληνοφρενικος είπε...

Φιλε λεφτ ο καμμενος ειναι ενας τυχαρπαστος πολιτικος απατεωνας κρυφοφασιστας που πουλουσε απιστευτα παραμυθια και το ξερεις.Το να τον θεωρουμε αναχωμα στη χρυση αυγη,χαριζουμε ενα κομματι του λαου που αυτοπροσδιοριζεται δεξιο σε τετοιους παπατζηδες.Οι αριστεροι παλευουμε ανθρωπο τον ανθρωπο να τον πεισουμε για το δικιο μας.Ασχετα αν το δικο μου δικιο,διαφερει απο το δικο σου,δεν υπαρχει η πολυτελεια να χαρισουμε κανενα λαικο ανθρωπο της ταξης μας σε καθικια σαν τον καμμενο για να μην πανε στη χρυση αυγη.Τωρα πρεπει να τους ξεμπροστιαζουμε ολους!Η χρυση αυγη πρεπει να αντιμετωπιστει στη ριζα της,ως μαντροσκυλο των αφεντικων,ως εχθρος του ανθρωπινου ειδους,ως απογονοι δοσιλογων συνεργατων των γερμανων.Τετοιες φουσκες τυπου καμμενου ηταν σιγουρο πως οταν σκασουν θα ενισχυσουν τους φασιστες,απο τοτε επρεπε να αντιμετωπιστουν ετσι,και οχι να χαιδευονται αυτια περι πατριωτικης δεξιας και μπουρδες.Ποτε δεν ειναι αργα αλλα παντα πρεπει να απευθεινομαστε ειλικρινα και στα ισια.Ετσι χτυπαμε το φασισμο,ανθρωπο τον ανθρωπο,σπιτι το σπιτι με οπλο την ιστορικη αληθεια και οχι ελπιζοντας σε αναχωματα απατεωνισκων κρυφοφασιστων.

LeftG700 είπε...

Καλά, φίλε μου ελληνοφρενικέ, καλά. Ευτυχώς που δεν είσαι στα γενικά κουμάντα. Με τέτοια μυαλά που κουβαλάς, θα την πήγαινες τη ΧΑ στο τριαντάρι (τουλάχιστον!)...


Τα λέμε

ελληνοφρενικος είπε...

H λογικη του μικρου κακου αργα η γρηγορα φουσκωνει το φασισμο.Δεν πρεπει να χαριζουμε κοσμο με βαση τις οικογενειακες του καταβολες σε καμμενους η αλλους κρυφοφασιστες.Εγω ξερω ανθρωπους δεξιων καταβολων να εχουν γινει φιλα προσκειμενοι στο ΚΚΕ(εχω φτυσει αιμα βεβαια).Ανοδο στο ναζισμο εφερε η απατη της σοσιαλοδημοκρατιας(που κριτικα στηριξες το 2012).Ανοδο στο ναζισμο φερνουν αυτοι που ξεφτιλιζουν την εννοια της αριστερας οπως εκανε τωρα ο συριζα.Φερνει η ΕΕ που στηριζει ναζι στην Ουκρανια και μπορει να τους στηριξει και αλλου οπου την συμφερει.Η πολεμικη στους φασιστες-ναζι πρεπει να γινεται στην ριζα τους,και οχι με τερτιπια.Τωρα αν φτασουν και στο 30%παλι εμεις θα τους αντιμετωπισουμε στις γειτονιες και στους χωρους δουλειας,κι ας ειμαστε και εκτος βουλης οπως ευχεσαι(αλλα φυσικα δεν θα το δεις).Υ.Γ.Στο εμεις θα τους αντιμετωπισουμε δεν εννοω μονο το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ,αλλα σιγουρα η καλυτερη αντιμετωπιση θα γινει απο οργανωμενο ταξικα κοσμο.

κάποιος σύντροφος είπε...

Σε πολλά συμφωνώ με τον ελληνοφρενικό, όχι στα κομματικά που λέει για το ΚΚΕ

Ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ είναι ακόμα μια ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ότι οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες τελικά σε μέτωπα που συγκυριακά είχαν στοχοποιήσει τους ΑΝΕΛ, και σε ένα πείραμα κομματικού ελέγχου και καταστολής, δηλ το μέτωπο της ευρω-χρεοκρατίας, δεν αναιρεί το τι είναι οι ΑΝΕΛ, ένα κόμμα του αστικού κατεστημένου, μια πτέρυγα της ΝΔ, ένα νεοφιλελευθερο εθνικιστικό ξενοφοβικό κατασκεύασμα, ένα νατοϊκό πιόνι που παζαρεύει ορυκτό πλούτο και ελληνικά νησιά στο ΝΑΤΟ.

Το ότι τελικά δεν πρόλαβαν να παίξουν κάποιον συγκεκριμένο αρνητικό ρόλο δεν σημαίνει πως μπορούν να παίξουν και οποιονδήποτε θετικό. Μάλιστα η λογική των τάσεων εντός του κομματικού συστήματος είναι πως θα φυλοροήσουν, οι πιο μετριοπαθείς στην ΝΔ, οι άλλοι στην ΧΑ. Αν ο Καμένος φύγει για να διαπραγματευτεί το πολιτικό του κουφάρι, τίποτε καλό δεν μπορεί να βγει.

Δεξιός πατριωτικός χώρος δεν υπάρχει γιατί δεν υπάρχει γιατί δεν υπάρχει εθνική αστική τάξη. Υπάρχουν δεξιοί πολίτες με πατριωτικές ευαισθησίες που η θέση τους είναι με την αριστερά, είναι στο μεγάλο εθνικό λαϊκό ποτάμι του 62 %.

"κάποιος σύντροφος"

LeftG700 είπε...

Φίλε κ.σ.,


Είναι πολύ αργά για να ανοίξουμε τώρα κουβέντα. Δυο λόγια:

Το ότι δεν βλέπεις το ζήτημα με τον κομματικό πατριωτισμό τού ελληνοφρενικού δεν σε απαλλάσσει από κάποια στενότητα απόψεων, κατά τη γνώμη μου. Ένα παράδειγμα, στο οποίο η στενότητα με την οποία βλέπεις τα πράγματα καταλήγει σε οικομίστικη ματιά:

Τι θα πει δεν υπάρχει δεξιός πατριωτικός χώρος γιατί δεν υπάρχει εθνική αστική τάξη; Το ζήτημα της επιρροής τής ιδεολογίας πού το βάζεις; Στο καλάθι με τα άπλυτα;


Τα λέμε

κάποιος σύντροφος είπε...

ούτε ιδεολογικά αναγνωρίζω κάποιον πατριωτισμό σε αυτόν τον χώρο, πατριδοκαπηλία και υποτέλεια του προσάπτω, "Ψωροκωσταινισμό" και "Μεγάλη Ιδέα". Μιλάω για τον πολιτικό χώρο πάντα, αυθόρμητα πατριωτικά αισθήματα υπάρχουν αλλά μην τα υπερεκτιμάς, και μην τα βαφτίζεις ιδεολογία, δεν είναι αυτό το πράγμα. Η αριστερά πρέπει να πολιτικοποιεί τα αυθόρμητα αισθήματα όχι να υποκλίνεται, ούτε να τα αρνήται. Τότε τα αισθήματα γίνονται ιδεολογία, αν γίνουν και πολιτική, αλλιώς είναι πάλι ιδεολογία αλλά είναι η κυρίαρχη ιδεολογία, κάποια συγκεκριμένη όψη της, εν προκειμένω η υποτέλεια και ο εθνικισμός.

"κάποιος σύντροφος"