Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ντροπή στον εργάτη, στο σκλάβο ντροπή, στο χέρι αν κρατήσει τού Γιούδα το χαρτί!




Να! Το τραγουδάει κι η Ελενίτσα που απόψε το βράδυ θα είναι μαζί μας και μαζί με όλο το λαό τής Αθήνας στο Σύνταγμα. Ναι! Η Ελενάρα η Βιτάλη που όταν τραγουδούσε στα Φεστιβάλ τής ΚΝΕ τη χειροκροτούσατε σαν τρελοί. Θα ξανατραγουδήσει στα Φεστιβάλ σας; Κι αν το κάνει, θα είναι με όλη της την καρδιά;



38 σχόλια:

Μποτσόλας είπε...

Στην Ευρώπη αλλά και σε όλον τον κόσμο διοργανώνονται συλλαλητήρια για υποστήριξη του ελληνικού λαού που σήκωσε ανάστημα και ψηφίζει ΟΧΙ.
Στην Χώρα μας εκατοντάδες άνθρωποι του πολιτισμού και της τέχνης τάσσονται υπέρ του ΟΧΙ.Το ίδιο πανεπιστημονιακοί,αντιστασιακοί,συνδικαλιστικοί φορείς(εκτός απο την ΓΣΕΕ φυσικά),στηρίζουν το ΟΧΙ του λαού.
Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει αν κάτι αντίστοιχο γίνεται και με το άκυρο?
Ποιοί και πόσοι δηλαδή στηρίζουν το άκυρο.
Αλλά ξέχασα.Στο παγκόσμιο στερέωμα όλοι κάνουν λάθος εκτός απο το ΚΚΕ.
Τι να πεί κανείς τα λόγια χάνουν την αξία τους...

Гриша είπε...

Μη σε χασουμε εσενα μετα το αριστερο μνημονιο που θα φερει ο συριζα.

Εκτος αν νομιζεις οτι η προταση συμφωνιας που ειπε σημερα ο Βαρουφακης οτι υπαρχει και θα την υπεγραφε αμεσα-αλλα πρεπει να περιμενει το δημοψηφισμα-δε θα ειναι μνημονιο.

Τοτε να δουμε τι θα λες και κυριως αν θα αντεξεις τη πτωση απο τα συννεφα που βρισκεσαι τωρα.

Μποτσόλας είπε...

Φαντάσου φίλε ΛΕΦΤ το 1940 να έλεγε ο Ζαχαριάδης πως το ΟΧΙ στον ιταλικό φασισμό συνεπάγεται το ΝΑΙ στον δικτάτορα Μεταξά.Καταλαβαίνεις την συνέχεια...

Ο ελληνικός λαός θα τασσόταν υπέρ του άκυρου.
Δεν θα έπεφτε απο τα σύννεφα μόνο.....το μνημόνιο αλλά και ένας ολόκληρος λαός.

Гриша είπε...

Oταν κοιτας απο ψηλα μοιαζουν τα πορτοκαλια με μηλα...

ο Οργουελ είπε...

Προς Λεφτ
Παροτι με αγνοεις συστηματικα για λογους οχι της παρουσης, θελω να συνεισφερω στον προβληματισμο σου.

Το ακυρο του κκε θα καταγραφει αντικειμενικα παρεα με το οχι, εστω και πολυ πιο αριστερα, τεινοντας στο απειρο που λενε. Σιγουρα ομως στη ζυγαρια των ξενων θα βαρυνει το ζυγο του οχι.

Πρεπει να αποθαρρυνει τους ψηφοφορους του κκε Η ΑΠΟΧΗ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΥΡΟ με το κκε σκεπτικο, παρα αποχη. Δεν συμφερει κανενα.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΑΚΥΡΟ δυναμωνει το κκε, την αποψη του, χωρις ομως πια να κανει τοσο μεγαλη ζημια στην κυβερνηση και τις εξελιξεις.
(Εκτος πια αν μοναδικος σκοπος του κκε ειναι να κτυπησει την κυβερνηση με καθε μεσο. Αυτο δεν θελω να το πιστεψω.
Επαναλαμβανω
ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΧΗ
ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ

ελληνοφρενικος είπε...

Χτηπηστε παλαμακια στον τσιπρα και τον βαρουφακη,που εχουν ηδη ετοιμο το μνημονιο....Και το γελειο δεν ειναι οτι αυτο το υποθετουμε,ειναι οτι σας το λενε με ολους τους τονους.....Σας φτυνουν το ΟΧΙ που λετε με καλες προθεσεις.....Ετοιμαστειτε για τους αγωνες που πρεπει να ενταθουν μετα τη συμφωνια που ερχεται οποιος και να την κανει,και αφηστε αυτα περι ιουδων.Σε λιγο καιρο οσο και να το βριζεται παλι απο το ΚΚΕ θα περιμενετε.Θελει παρα πολυ αγωνα να πεισεις ενα λαο να αγωνιστει.Ενα λαο που το 40%εχει χεστει απο το φοβο του μην φυγει απο το ευρω,και ενα αλλο 40%εχει παραμυθιαστει πως εντος ΕΕ-ΝΑΤΟ μπορεις να εφαρμοσεις αξιοπρεπη πολιτικη,και σε λιγο θα αισθανεται απογοητευμενος και ταπεινωμενος.

LeftG700 είπε...

Φίλε Όργουελ,


Μη λες χαζομάρες. :-) Δεν σε αγνοώ, όπως δεν αγνοώ και κανέναν άλλον που αφήνω τα σχόλιά του ξεκρέμαστα. Απλώς έχω χάσει τη μπάλα τού χρόνου και (γιατί να το κρύψω; μήπως δεν φαίνεται;) έχω σοκαριστεί με την απόφαση του ΚΚΕ.


Τα λέμε

κάποιος σύντροφος είπε...

το ΚΚΕ θα δώσει μέχρι το τέλος την μάχη της επιβίωσης του απέναντι στον μικρό λαό που πολεμά.

Όχι γιατί είναι προδότες, αλλά γιατί αντιλαμβάνεται την κοινωνική και την εθνική πάλη σαν ένα προκάτ τέλειο σχέδιο και όχι σαν μια διαδικασία που την διεκπεραιώνει ένας κανονικός λαός που μεταφράζει την επίθεση του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού στην ζωή του, την εργασία του, την γειτονιά του και την σχολή του, και προσπαθεί να αντισταθεί εκεί που ζει σπουδάζει και εργάζεται και με τα όπλα που βρίσκει μπροστά του με το μέτωπο προς στην ίδια κατεύθυνση στο υπαρκτό πολιτικό σύστημα και ειδικότερα στην αριστερά.

αν νομίζεις ελληνοφρενικέ και κυριλλικές ότι το 500.000 στο Σύνταγμα είναι α)αφελείς β)ηλίθιοι γ)ανενημέρωτοι και δεν ξέρουν τις προθέσεις του Τσίπρα, δεν έχουν ακούσει ένα από τα 12 διαγγέλματα, και τα ακόμα χειρότερα του Δραγασάκη, έχετε άδικο.

ο κόσμος απλά ξεσπάει και καλά κάνει, θέλει να νικήσει και καλά κάνει, αν από Δευτέρα καμία αριστερά δεν του λέει για παρακάτω θα κάτσει στα αυγά του, και δεν θα κάνει καλά, αλλά ο κοινωνικός αγώνας θέλει πολιτική γραμμή, τι να σου κάνει και ο κόσμος ? Μπορεί να αλλάξει βέβαια την αριστερά, άλλο αυτό, και αναγκαίο.

και δεν έχουμε ακόμα σχολιάσει την κινητοποίηση των οργανώσεων σφραγίδα των συνταξιούχων του ΚΚΕ με αίτημα την άμεση καταβολή όλης της σύνταξης.

για πείτε ρε παληκάρια, πως ακριβώς ? ας στείλει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μια επιστολή στην ΕΚΤ όχι απλά να δώσει ELA, να μας επαναφέρει στον βασικό τρόπο χρηματοδότησης της ΕΚΤ. Ρεφορμιστικά και βαρετά αυτά, αλλά κάτι πρέπει να πεις. 'Η αλλιώς με δραχμή και δημόσιες τράπεζες.

τέλος πάντων αρκετά με το ΚΚΕ, δεν έχει πια σημασία

πολύ μεγάλη ανάταση, ταξική και εθνική σήμερα, ο μικρός λαός πολεμά ακόμα.

https://www.youtube.com/watch?v=xXbtSENtfwM

https://www.youtube.com/watch?v=sjnM7I2Wre4&feature=youtu.be

"κάποιος σύντροφος"

LeftG700 είπε...

Φίλοι Гриша και ελληνοφρενικέ,


Δεν έχει κανένα νόημα να λέτε και να ξαναλέτε σαν χαλασμένο μαγνητόφωνο τι θα κάνει ο Τσίπρας το ΟΧΙ και αν θα υπογράψει νέο μνημόνιο.

Εκείνο που έχει σημασία είναι να μας πείτε γιατί δεν μπορούσε η ‘‘σοφή’’ ηγεσία σας να ακολουθήσει το παράδειγμα του φοιτηταριάτου τών πληροφορικάριων που τάσσονται υπέρ τού ΟΧΙ, δίνοντας το δικό τους περιεχόμενο σε αυτό.

Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτία (προδοσία)...


Τα λέμε

Гриша είπε...

Το ειπαμε λεφτ αλλα να το ξαναπουμε

το περιεχομενο του δημοψηφισματος δεν ειναι ατομικη υποθεση.Το πλαισιο ειναι δοσμενο και απο την ιδια τη φυση του ερωτηματος και απο την κατα γενικη ομολογια ξεκαθαρη ερμηνεια που του δινουν ο Τσιπρας και ολα των κορυφαια στελεχη της κυβερνησης.

Τωρα εσυ και καποιοι αλλοι επιμενετε να βλεπετε ρωγμες εκει που οχι μονο ρωγμες δεν υπαρχουν αλλα συνθηκες για νεα δραματικη παθητικοποιηση και απογοητευση του κοσμου τη στιγμη που στο ευτυχες σεναριο* για σας του ατυχηματος ο λαος θα κυνηγαει τη φρατζολα με το ντουφεκι.Χωρις προετοιμασια, χωρις τις αναγκαιες δομες στηριξης και αλληλεγγυης και πανω απ ολα χωρις ενα υποτυπωδες οικονομικο σχεδιο που θα αντιμετωπιζει στοιχειωδως μια νεα ζορικη κατασταση.

* Μιλαμε για σεναριο που του δινω ελαχιστες πιθανοτητες αλλα υπαρκτο αφου δεν εξαρταται ουτε ποτε εξαρτιοταν απο τις προθεσεις οποιασδηποτε κυβερνησης.θα προκυψει αντικειμενικα ως αποτελεσμα των οξυμενων-ιδιαιτερα αυτη τη περιοδο-ενδοιμπεριαλιστικων αντιθεσεων.Ξερω τωρα αυτα τα περνατε στο ντουκου εχετε ανεβει στο magic bus τωρα και ταξιδευετε αλλα αν και οταν θα τα βρουμε μπροστα μας θα ειναι αργα.

Στον αντιποδα ο αλλος ο αρχιμπουμπουνας ο κσ λεει μη παλευετε για καταβολη των συνταξεων τωρα.Στειλτε μια επιστολη στην ΕΚΤ...
Σοβαρα ; Tι λες βρε ηλιθιε, καταλαβαινεις τι λες βρε καραγκιοζη ;

Αυριο κιολας θα δειξω το σχολιο σου στο πατερα μου που πασχει απο στεφανιαια νοσο και μαζευουμε λεφτα για τα φαρμακα του να θαυμασει το επαναστατικο υποκειμενο του κωλου.

Κι οταν με ρωτησει τι ειναι αυτος ρε ;
Θα του πω ενας που νομιζει οτι τη βγαινει απ τα αριστερα στο ΚΚΕ πατερα, το πιστευεις;

...Τουλαχιστον θα σπασουμε λιγο πλακα με τα χαλια σου.Να και σε κατι που μπορουν να φανουν χρησιμες οι μαλακιες που γραφεις.

κάποιος σύντροφος είπε...

άρχισε και ο ακροδεξιου τύπου εκβιασμός, ο πατέρας μου έτσι λέει.

αυτά που λέει η ΝΔ. Το ΠΔ για τις τράπεζες λέει Τσίπρας, άρα ο Τσίπρας φταίει, τι ΕΚΤ και ιστορίες, δεεεεεεεεεν υπάρχουν αυτά.

και ο δικός μου ρε φίλε, τι θες τώρα. Έκλεισε ο Τσίπρας τις τράπεζες για να εκδικηθεί τον πατέρα μου, ή τον δικό σου ? Δεν έγινε από τις 4 Φεβρουαρίου σε πρώτη φάση σαν εκβιασμός της ΕΕ?

άντε μαζέψου λίγο, πολύ φόρα πήρες. Δες ένα δελτίο του mega με τους δημοσιογράφους να ψάχνουν για εξαγριωμένους συνταξιούχους και να μην βρίσκουν γιατί καταλαβαίνουν ποιος έκλεισε τις τράπεζες.

να πεις του πατέρα σου να ψηφίσει κατα της ΕΕ δηλ ΟΧΙ, που δεν τον αφήνει να πάρει τα φάρμακα του, εγώ στον δικό μου αυτό λέω, και του λέω αλήθεια, δεν κάνω πολιτική στον πατέρα μου.

"κάποιος σύντροφος"

dimK. είπε...

υπομονη..
3-4 μερες εμειναν και θα ξεδιπλωθει μπροστα μας το σεναριο.
Ειτε πουλησει το ΟΧΙ ο τσιπρας,ειτε μας σουταρουν απο την εε(θα συμφωνησω εδω με Гриша ..αν 8α φυγουμε απο ΕΕ ο τσιπρας θα ειναι ο..τελευταιος που θα το μαθει!),ειτε κερδισει κατι καλο απο το ΟΧΙ ολα ειναι θεμα ημερων
Καλο ειναι να αποφυγουμε τις προσωπικες αναφορες,μονο κακο μπορουν να κανουν.
Παντως ρε `σεις,το ποσο διψαει αυτος ο λαος για μια μικρη νικη,εστω και στα σημεια ειναι προφανη σε ολους ε?
Μακαρι να βγει νικη λοιπον!
Ακομα και αν ειναι ρεφορμιστικη,μικρη και ελλειπης.
Και πριν αρχισει να ωρυεται ο Гриша δυστυχως ετσι ειναι.
Το κκε εχει προβλημα απηχησης και επιροης..ως εκ τουτου οι "νικες" του λαου μονο μικρες και ελλειπης μπορει να ειναι
Αν με ρωτας,και να μην με ρωτησεις εγω θα το πω,φταιει το κκε κατα 90% για αυτο το προβλημα!

Гриша είπε...

Το ξερουμε ρε τι ειναι η ΕΕ και το ξερουμε καλυτερα απο σενα.

Οπως ξερουμε πολυ καλα και τις τεραστιες ευθυνες αυτων (και οσων τους αβανταρουν) που πουλαγανε και εξακολουθουν να πουλανε φουμαρα στο κοσμο οτι αυτη η ενωση του κεφαλαιου ειναι το κοινο του σπιτι.

Αιντε χαπατο,κλακαδορε του τσιπρα και συνοδοιπορε του αλαβανου που μου θες να προγκιξεις και τους κουκουεδες εξω απο τα εκλογικα τμηματα.

Μποτσόλας είπε...

Οταν κοιτάς απο ψηλά φαίνονται τα κουτόσπιρτα σαν σπίτια.

Χάπατο.Καλό και αρκούντως μαρξιστικό.

ο Οργουελ είπε...

Εμενα η μιση μου καρδια παει στο ακυρο.
Αλλα δεν μπορω να καταλαβω κιολα, απο που θα κρινει την λαικη εξουσια το ακυρο? Δηλαδη, περα απο καταγραφη δυναμεων του 'κκε' και του μ-κκε-λ τι αλλο προσφερει? Το οχι ΑΚΡΙΒΩΣ γιατι παιζει με το ατυχημα, κανει την καρδια μου να ανεβαζει παλμο.
Υ.Γ. Ειπα να το γραψω χτες αλλα λεω ασε. Λοιπον
ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ το ανωτερο σταδιο του ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΣΜΟΥ.

Φοβασαι και τη σκια σου κακομοιρη

LeftG700 είπε...

Φίλε Όργουελ,


Να αφήσεις τις μαλακίες (με την καλή έννοια! :-) ) και να πας να ρίξεις ΟΧΙ δαγκωτό! Αφού το λες μόνος σου, ρε σύ!

«Το οχι ΑΚΡΙΒΩΣ γιατι παιζει με το ατυχημα, κανει την καρδια μου να ανεβαζει παλμο.»


Τα λέμε

ο Οργουελ είπε...

Φιλε Λεφτ, δεν υπαρχει καλη εννοια σε αυτο. Σε παρακακω να ανακαλεσεις και να αναδιατυπωσεις.

Δεν πειθομαι οτι το ακυρο παει μαζι με το ναι. Η ηγεσια του κκε επαιξε με τη φωτια, της περασε η αποχα, αλλα δεν μπορει με τιποτα να περασει οτι το ακυρο αθροιζεται στο ναι. Μην πας να τη βοηθησεις σε αυτο.

ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΟΧΙ (στο μετρο που αυτο εχει σημασια)

Τα λεμε αλλα χωρις περιττα.

LeftG700 είπε...

Φίλε Όργουελ,


Όταν έγραψα «με την καλή έννοια» εννοούσα ότι η συγκεκριμένη λέξη είχε την απόχρωση που παίρνει στις συζητήσεις μεταξύ φίλων. Ξέρεις πολύ καλά ότι οι κολλητοί στην Ελλάδα έτσι απευθύνονται ό ένας στον άλλον. Σε κάθε περίπτωση, κι αφού εξηγήθηκα για το περιεχόμενο της κουβέντας μου, δεν έχω τον παραμικρό δισταγμό να ικανοποιήσω την απαίτησή σου:

Ανακαλώ.


Τα λέμε

κάποιος σύντροφος είπε...

το άκυρο με ποια έννοια πάει στο ΟΧΙ Όργουελ ?

ούτε στο ΝΑΙ πάει τυπικά, τυπικά είναι σαν αποχή, απλά επειδή αν το ΚΚΕ πρότεινε ψήφο η φυσική του θέση θα ήταν ΟΧΙ, μπορεί βάσιμα να υποστηριχτεί ότι το άκυρο και η αποχή από αντιΕΕ δυνάμεις σαν το ΚΚΕ βοηθάνε το ΝΑΙ

"κάποιος σύντροφος"

ο Οργουελ είπε...

Eιπα απλα φιλε κ.συντροφε οτι, στο μετρο που θα διαβαστει με καποιο αγχος -απο τους διαπραγματευτες των 'θεσμων'- το αποτελεσμα του δημοψηφισματος ειναι σιγουρο οτι το ακυρο, το πιο μ-λ χρωματισμενο ακυρο στην ιστορια, θα τους αγχωσει ισως περισσοτερο και απο το οχι.
Οσο για την εσωτερικη κοινη γνωμη, τι ειχαμε , τι χασαμε. Ειναι μια καταγραφη δυναμεων του μ-λ χωρου, οπου μαλλον ανηκει το κκε.

Για την τυπικη υπαγωγη του ακυρου που λες, δεν αμφιβαλλω οτι το ακυρο αναγεται στον εαυτο του (:-)
Ευχαριστω για την προσοχη σου.

ο Οργουελ είπε...

επισης να συμπληρωσω οτι το κεντρικο γα μενα ειναι οσοι αριστεροι σκευτονται να απεχουν, ειναι σημαντικο να πανε να ψηφισουν να ριξουν ακυρο ή οχι)

ο Οργουελ είπε...

Επισης, ειναι ενα θεμα τι θα κανει ο συριζα με το αποτελεσμα. Καποιοι ηδη τον περιμενουν στη γωνια.
http://www.imerodromos.gr/rousis/
Δεν ξερω αν εχουν αδικο.

Гриша είπε...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΙΧΜΗΡΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ.

LeftG700 είπε...

Φίλε Гриша,


Σταμάτησα το βίντεο γύρω στο 1.30 περίπου. Όταν είδα το χαμόγελο απέραντης ικανοποίησης αυτής τής μειλίχιας καραδεξιούρας, του δημοσιογράφου με τα γυαλάκια (μου διαφεύγει το όνομά του), καθώς άκουγε τον οργισμένο Μπογιόπουλο. Στη θέση σας, θα το έτρωγα το βίντεο! Δεν θα το ποστάριζα από εδώ κι από εκεί!

Προφανώς, ούτε καν υποψιάζεσαι πόσο χαμηλά έχει πέσει «το Κόμμα»!


Τα λέμε

Гриша είπε...

Kαλα τωρα ενταξει φιλε, το χαμογελο του χ/νικολαου και η αμηχανια του σκουρλετη και το γουρλωμενο ματι του τερη χρυσου να πουμε ...

Αν ηθελες (μπορουσες) θα ειχες προσπαθησει με επιχειρηματα μετα την εξαγγελια του δημοψηφισματος να απαντησεις στην αλλη αποψη.Τωρα στο παρα 1' θα το κανεις;Και απεναντι στον Μπογιοπουλο που οταν διαφωνησε με το κομμα τον ειχατε κανει σημαια;

Αντιθετα ολη τη τελευταια βδομαδα εχεις εξαπολυσει ενα πρωτοφανες πογκρομ σε οσους διαφωνουν με αυτο που διακυρησσεις με αφοριστικους χαρακτηρισμους και υβρεις.

-Ειστε προδοτες ρομπες μουμιες...
-Γιατι;
-Δεν υπαρχει γιατι.Γιατι ετσι...

Οχι πως δεν ειχες δωσει παρομοια δειγματα γραφης και παλιοτερα αλλα αυτη τη φορα ξεπερασες καθε οριο.

Гриша είπε...



Το χαμογελο του καραδεξιου δημοσιογραφου σε πειραξε.
Οι αγκαλιτσες χθες στο συνταγμα του τσιπρα με τον φασιστα καμμενο μπροστα στα ματια σου ομως δε σε πειραξαν,ετσι;

ο Οργουελ είπε...

Σε ξεπεταξε με συνοπτικες διαδικασιες, σαν τους ιαπωνες πρακτορες στις δικες τις μοσχας !!!

ο Οργουελ είπε...

Μου αρεσε το 'δεν υπαρχει γιατι ' .
Φανταζομαι το απορημενο βλεμμα σου, δεν ειναι το πρωτο.

Μποτσόλας είπε...

Περίεργοι συσχετισμοί για κάποιους.Ή καλύτερα δύο μέτρα και δυό σταθμά.
Φασίστας ο Καμμένος και όχι και η Κανέλλη.
Αυτή μάλλον την κατατάσσουν στην πλευρά της Δημοκρατίας,μην σου πώ και του σοσιαλισμού.
Εξ'όσων γνωρίζω ο Καμμένος δεν έχει μιλήσει ποτέ για σοβιετικά γκουλάγκ και για γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου απο το ''σταλινικό καθεστώς''..Χρησιμοποιώντας μάλιστα χωρίς περίσκεψη την βαριά έκφραση γενοκτονία....
Πράγμα που η κ.Κανέλλη έχει κάνει πρίν αποφασίσει να μετανοήσει και να γινει Ντολόρες Ιμπαρούρι

ελληνοφρενικος είπε...

Κυριλικε ευχαριστω για το link με το Μπογιοπουλο,δεν ειχα δει την εκπομπη,απολαυστικος οπως παντα.Μηπως υπαρχει κανενα link που να περιλαμβανει τι τον ρωτησε ο σκουρλετης με την απαντηση του Νικολα; Λεφτη επρεπε να εκανες λιγο υπομονη να την εβλεπες,οι αριστεροι αντεχουν την διαφορετικη αποψη.....Αλλα ξεχασα εμεις τωρα ειμαστε προδοτες(μηπως και ταγματασφαλητες;)Σε λιγο καιρο(αν βγει το οχι)θα λες προδοτες τους συριζαιους,και θα βγαινεις στα καγκελα με το επαμ,και την ανταρσυα και θα ζητας συσπειρωση των γνησιων αντιμνημονιακων δυναμεων που παλεψατε και προδοθηκατε......Το οδοφραγμα ομως θα ειναι το ΚΚΕ και θα ειναι με ψηλα το κεφαλι στον αγωνα.Ποτε δεν θα πηγαινε σε συγκεντρωση να χειροκροτει ενα πρωθυπυργο που παρακαλαει να ψηφισει μνημονια!Οσο κι αν το μισεις και να ελπιζεις να σβησει εκει θα εναποθεσεις αργοτερα τις ελπιδες σου.

ο Οργουελ είπε...

"... τουφεκίστε αυτά τα λυσσασμένα σκυλιά!..."
Μην κλαιγεστε, η ταξικη παλη εχει θυματα!

Гриша είπε...

@ελληνοφρενικo

https://www.youtube.com/watch?v=5GFYQcgXffE&spfreload=10

Στο 19:50

ελληνοφρενικος είπε...

Παλι ευχαριστω συντροφε.

dimK. είπε...

παντως παιδια αν μαζεψει καποιος την Κανελη,κερδος θα ειναι για την Αριστερα αλλα και για την ψυχιατρικη γενικοτερα!!
καλο βολι σε ολους σημερα...

Μποτσόλας είπε...

Για να μαζευτεί η Κανέλλη πρέπει να μαζευτεί και το ΚΚΕ.
Η Κανέλλη λέει ότι λέει και κάνει οτι κάνει,έχοντας την άδεια και το ελεύθερο απο το ΚΚΕ.
Είναι βλέπεις και πρώτη σε σταυρούς.
Η ψυχιατρική σίγουρα θα έχει κέρδος.Αν καταφέρουν και μαζέψουν και το ΚΚΕ,το κέρδος θα είναι διπλό.

dimK. είπε...

εγω δεν το παω τοσο..μακρια!
θεωρω οτι παρα τα λαθη του,το κκε ειναι απαραιτητο. Μεχρι να αποφασισει ο λαος οτι δεν ειναι!
Οσο για την Κανελη,πιστευω οτι και πιστοι στο κομμα θεωρουν πως εχει προβληματα στην εκφραση της και ,για να το πω κομψα, ελλειπη θεωρητικη βαση!
Οσο για τους τροπους της,τους θεωρω ντροπη πολλες φορες
Αλλα απο την αλλη δεν καταλαβαινω πως πρεπει να αισθανθηκε οταν το κκε ειπε οτι δεν συμφωνει με το συμφωνο συμβιωσης,οντας ομοφυλοφιλη(fun fact:και η αδερφη της επισης)
Πρεπει να εδωσε μεγαλη μαχη μεσα της,και δεν το εννοω καθολου χιουμοριστκα ή χαιρεκακα.
Κατι που εισαι αντιπαλευει κατι που πιστευεις!
Καθολου ευκολη κατασταση..

skipper είπε...

Μετα από την σημερινή δήλωση του Κουτσούμπα...ο Λεφτ τώρα δικαιώνεται.

LeftG700 είπε...

Φίλε skipper,


Ποια είναι η σημερινή δήλωση του Κουτσούμπα; Είμαι εκλογικός αντιπρόσωπος, ήρθα να φάω και θα ξαναφύγω σε λίγο. Αν είσαι μέσα ακόμα, πές μου.


Τα λέμε