Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Κλάψε, παλιάτσο! (και προδότη!)




Πολύ ενδιαφέρουσα υπήρξε η καρτέλα από τη δημοσκόπηση του MEGA που δείχνει το ποσοστό που πήρε το «Όχι» από τους ψηφοφόρους όλων των κομμάτων όπως ψήφισαν στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, το 82% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε Όχι στο δημοψήφισμα, το 70% των ψηφοφόρων των ΑΝΕΛ, ενώ από όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή, το 41% έδειξε την προτίμησή του στο «Όχι». Τέλος, το 40% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ σταύρωσαν το Όχι στο σημερινό δημοψήφισμα.

Από την άλλη μεριά, μόλις το 13% των ψηφοφόρων της ΝΔ στήριξαν την πρόταση της κυβέρνησης, το 20% του ΠΑΣΟΚ και το 12% όσων ψήφισαν Ποτάμι.


Πηγή: www.dimokratiki.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μποτσόλας είπε...

Αμφιβάλλω αν ο αχυράνθρωπος των Παπαρήγα Μαίλη Γόντικα,έχει συναίσθηση για όσα συμβαίνουν,ώστε να αναγκαστεί να κλάψει.
Δεν είναι αυτός ο ρόλος του.
Το σίγουρο είναι πως εχθές έκλαψαν πολλοί απο αυτούς που τους ανάγκασαν να ακυρώσουν την πορεία τους,αγώνες και αίμα προγόνων.

LeftG700 είπε...

@Ανώνυμο (Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2015 5:33:00 π.μ.):


Μάθε πρώτα ανάγνωση και γραφή για να μπορέσεις να διαβάσεις τους κανόνες σχολιασμού και μετά τα λέμε. Τζους!

ελληνοφρενικος είπε...

Bρε βρε τωρα ειναι καλο και αντικειμενικο το μεγκα;Τα ποσοστα που δινει δηλ.τα δεχεσαι ως αληθη;

LeftG700 είπε...

Φίλε ελληνοφρενικέ,


Υπάρχουν και όρια στην υπεράσπιση εντελώς τελείως καμένων πολιτικών. Μην τα ξεπερνάς γιατί κανείς δεν θα σε παίρνει στα σοβαρά.

Τα στοιχεία είναι από δημοσκόπηση της GPO για το Mega. Οι δημοσκοπήσεις για το Mega και το κάθε Mega μπορούν να βγάλουν παπάδες σύμφωνα με τις εντολές. Το ξέρουν και τα νήπια. Πρέπει όμως να υπάρχει κάποιο κίνητρο γι' αυτό. Σόρυ, αλλά για να βγάλουν μαγειρεμένα νούμερα για όσους Κουκουέδες ψήφισαν ΟΧΙ και να τα φουσκώσουν υπέρ τού ΣΥΡΙΖΑ, εγώ δεν βλέπω κανένα κίνητρο. Το αντίθετο: κίνητρο έχουν να μειώσουν το ρεύμα τού ΟΧΙ. Άρα, να μειώσουν τεχνητά και το ποσοστό από τους δικούς σου που δεν μάσησαν ταραμά Περισσού και πήγαν στην κάλπη και μαύρισαν τους Ναιναίκους (χωρίς να ισχυρίζομαι ότι όντως έγινε κάτι τέτοιο).


Τα λέμε

Гриша είπε...

"Υπάρχουν και όρια στην υπεράσπιση εντελώς τελείως καμένων πολιτικών. Μην τα ξεπερνάς γιατί κανείς δεν θα σε παίρνει στα σοβαρά."

Σορρυ ελληνοφρενικε που παρεμβαινω αλλα...

Ακου λεφτ,

Εσενα δε σε παιρνει κανεις στα σοβαρα και αυτο θα πρεπε να ειναι καμπανακι ακριβως για σενα οτι εχεις ξεπερασει καθε οριο.Αποδειξη;

Τα θλιβερα που αναπαραγεις ολες τις προηγουμενες μερες περι προδοσιας δε τα υιοθετησαν εδω μεσα ουτε καν οι σφοδρα διαφωνουντες με το ΚΚΕ.Οποτε κοιτα καλυτερα το μαυρο σου το χαλι κι ασε τις ταχαμου νουθεσιες γιατι στο τραπεζι που εχεις κατσει πολυ ξανοιγεσαι και το φυλλο δε γυρναει με τη καμια.

κάποιος σύντροφος είπε...

και γω υπερβολικό τον θεωρώ τον τόνο σου και το περιεχόμενο για το ΚΚΕ φίλε left, το είπα και άλλοτε, δεν μπορεί να γίνει κουβέντα έτσι.

ψυχραιμία χρειάζεται και πιο μεγάλο βάσανο στις αναλύσεις από όλους, η στάση του ΚΚΕ είναι λάθος, του ΣΥΡΙΖΑ επίσης, η νίκη του λαού προχτές μεγάλη και η δυσκολία στην οποία είμαστε με την οριστική ενσωμάτωση του ΣΥΡΙΖΑ μεγάλη.

και το ΚΚΕ λιγότερη "δικαίωση", η γραμμή του άκυρου εγκαταλείφθηκε όχι γιατί πάτωσε, αλλά γιατί ο Κουτσούμπας λέει "ο Τσίπρας δεν πήρε εντολή για μνημόνιο".

πάμε παρακάτω λέω γω.

"κάποιος σύντροφος"