Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

«Αριστερά της Δημοκρατίας»; Δηλαδή;




Αυτό το μπανεράκι που βλέπετε στην εικόνα κοσμούσε το ιστολόγιο των γνωστών και μη εξαιρετέων Ροϊδολασκαράτων, αυτών τών μαύρων αντικομμουνιστών που θέλουν να περνιούνται και για αριστεροί(!) και που, ευτυχώς, οι δικοί μας —χωρίς εξαίρεση φανταζόμαστε πια— έχουν πάρει χαμπάρι τι μαύρο καπνό φουμάρουν. Δέσποζε πάνω-πάνω στη δεξιά στήλη τού ξεβρακωμένου πλέον blog τους, από την Πέμπτη 2 Ιουλίου μέχρι το βραδάκι τής Κυριακής τού δημοψηφίσματος, οπότε, κατ’ αντιστοιχία με το νωρίς νωρίς και άρον άρον κλείσιμο των εκλογικών περιπτέρων από τους ευνούχους τού ΝΑΙ στις πλατείες τής Αθήνας, το ξεκρέμασαν για να το βάλουν στα (υποθέτουμε) παχουλά και ίσως συγκαμένα λόγω θέρους οπίσθιά τους.

Όπως βλέπετε,  στην αφισέτα γίνεται αναφορά σε  «Αριστερά της Δημοκρατίας». Γουάου! «Αριστερά της Δημοκρατίας»! Qu'est-ce que ça?

Μας το ξεκαθάρισε ο Λασκαράτος στη χθεσινή του ανάρτηση, έξοχο δείγμα  μαύρης (με έντονες αποχρώσεις τού κίτρινου) προπαγάνδας. Έμπλεος πανικού, κλείνει το σημείωμά του ως εξής:

Μπήκαμε σε μια νέα, νομίζω τραγική εποχή, αναστροφής αξιών και εκτεταμένης φτωχοποίησης των συντριπτικά περισσότερων, που καμία δύναμη δεν θα μπορέσει γρήγορα να την αποκρούσει. Ένα κεκτημένο όπως η αστική Δημοκρατία, μαζί με πολλά στοιχειώδη ακόμη, φοβάμαι πως δεν θα θεωρούνται πλέον δεδομένα, στο βαθμό που ήταν πριν.

Να λοιπόν για ποιο οικονομικο-πολιτικό σύστημα πονάει το δοντάκι τών Ροϊδολασκαράτων και των ομοίων τους Ναιναίκων! Για το υπάρχον. Για το αστικό! Γι’ αυτό και μόνο αυτό! Τέτοιοι ‘‘αριστεροί’’ είναι οι ‘‘φίλοι’’ μας και όλοι εκείνοι που συστρατεύονται με την «Αριστερά της Δημοκρατίας»! Ομολογημένα πράγματα!

Ώστε «αστική Δημοκρατία», ε;

Ε, πάρτε να χετε!




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
LeftG700 είπε...

@Ανώνυμο (Τρίτη, Ιουλίου 07, 2015 7:28:00 μ.μ.):


Ρε φιλάρα! Κοτζαμάν Αθήνα, εδώ βρήκες να έρθεις να τραβήξεις μαλακία; Το μπούλο! Έφυγες!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.