Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Αλέξη Τσίπρα, όταν εμείς θα ψάχνουμε πάλι γι’ αρχηγό, αυτοί θα σε φωνάζουνε ξανά πρωθυπουργό;




7 σχόλια:

ελληνοφρενικος είπε...

O αλεξης στο δημοψηφισμα ηταν απο τις λιγες φορες που δεν ειπε ψεματα.Η συμφωνια που προτεινε εμοιαζε σαν 2 σταγονες νερο με την προταση των δανειστων.Ελεγε πως η με ναι η με οχι σε 48ωρες θα φερει μνημονιο(και αργησε).Παρολα αυτα που ελεγε εσεις τον χειροκροτουσατε στο συνταγμα.....Πιστευατε οτι μπλοφαρει;Οτι εχει μυστικο σχεδιο ρηξης;Ο ηπιοτερος χαρακτηρισμος σε αυτες τις προσδοκιες ειναι αφελης.Ο αρχηγος των αφελων,των πεφτοσυννεφακηδων ειναι ο λαφαζανης,με οπλαρχηχο τον μιχελογιαννακη,τη ραχηλ,και τη ζωη....Να χαιρεσαι λοιπον τον νεο αρχηγο με το επιτελειο του!Αντε λοιπον γερα με νεες αυταπατες....Ζητω η αριστερα εντος ΕΕ-ΝΑΤΟ!Αστε μας εμας ειμαστε κολλημενοι δεν πιστευουμε σε χριστους παναγιες και ευρωπαικα πρασινα αλογα.Ασε που δεν θα ειμαστε ουτε στην επομενη βουλη γιατι ο λαος καταλαβε την προδοτικη μας ηγεσια.....Δεν ειπε το μεγαλο ΟΧΙ στο δημοψηφισμα του μεγαλου τσε-τσιπρα!Στο δημοψηφισμα που εκρινε πολλα απο οτι φανηκε.....

Νίκος είπε...

-Έλα λαέ φάε,είναι μπριζόλα.
-Μα φαίνεται σαν φόλα,μυρίζει σαν φόλα και έχει γεύση φόλας...
-Όχι,είναι πολύ ωραία και καλοψημένη μπριζολίτσα.Φάε μην ανησυχείς...
-Μαλάκα Left G700,ξερνάω από την Δευτέρα που έφαγα τη φόλα...
-Μα τι μαλάκες είναι αυτοί που πετάνε φόλες,σα δεν ντρέπονται...Δε βαριέσαι,περασμένα ξεχασμένα.Λοιπόν, αύριο προτείνω σουβλάκια στου Λαφαζάνη...

LeftG700 είπε...

Νικολάκη, φίλε μου:

Όπως οι περισσότεροι από εσάς τους Κουκουέδες έχετε διαμορφώσει χαμηλό πολιτικό IQ λόγω αχρησίας τού μυαλού που σας έδωσε ο καλός θεούλης, έτσι και το χιούμορ σας έχει καταντήσει εντελώς τελείως για κλάματα. Σόρυ κιόλας.

ελληνοφρενικος είπε...

Το περνω πισω για μιχελογιαννακη=Αντιμνημονιακη κλανια.......(εκτος απο κοκκαλολαγνος)

"Η απάντηση είναι ξεκάθαρα "όχι" Μνημόνιο. Και η εντολή της 25ης γενάρη και της 5ης Ιούλη αν θέλουμε να είμαστε ηθικοί και τίμιοι είναι όχι μνημόνιο. Απλώς, δεν ετοιμαστήκαμε, εγώ δεν προετοιμάστηκα ο μ...........ς δυο χρόνια για τη δραχμή", δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης στον ΣΚΑΪ.
ADVERTISEMENT

Ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ότι αν και δεν θέλει, θα υπερψηφίσει τα νέα σκληρά μέτρα, σημειώνοντας ότι το νέο μνημόνιο είναι καταστροφή, αλλά "η επιστροφή στη δραχμή είναι δύο φορές καταστροφή".

ο Οργουελ είπε...

Αν εχουμε νεο μνημονιο, προβλεπω εκτοξευση χρυσης αυγης. Το κκε ΔΕΝ θα επωφεληθει καθολου γιατι οι περισσοτεροι αριστεροι ψηφοφοροι του συριζα δεν το συμπαθουν. Δεν θελουν να γινουν ηρωες για να βρεθει καποιος νεος σταλιν με ενα συρφετο κωλογλειφτες γραφειοκρατες.(που μετα τον προδωσαν) (Μπερια , Χουρτσωφ κτλ) να κατσουνε στο σβερκο του, εγκαθιδρυοντας δικτατορια-δουλεια.

ο Οργουελ είπε...

Μαλακας θαταν ο κοσμος αν ηθελε να επαναληφθει το σταλινικο πειραμα σε καρμπον απο μεταμοντερνους σταλινιστες

ο Οργουελ είπε...

Κι απο μενα ενα έννηγμα.
Όλη η εργασία της πραχτικής οργάνωσης της εξέγερσης βρισκόταν κάτω απ' την άμεση διεύθυνση του Τρότσκι, που ήταν πρόεδρος του Σοβιέτ της Πετρούπολης. Μπορούμε να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα, πως το κόμμα οφείλει πριν απ' όλα και προπαντός στον σύντροφο Τρότσκι τη γρήγορη προσχώρηση της φρουράς του Σοβιέτ και την επιδέξια οργάνωση της Επαναστατικής Στρατιωτικής Επιτροπής.