Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Το πρόσωπο της προδοσίας




Τώρα, στο MEGA.


15 σχόλια:

Гриша είπε...

Αλ. Τσίπρας: Θα έχουμε μνημόνιο σε 48 ώρες μετά το δημοψήφισμα, είμαι ανοιχτός σε παραχωρήσεις

ο Οργουελ είπε...

Θα ήθελα επισήμως να εκφράσω στον Πρωθυπουργό Τσίπρα, στο ΣΥΡΙΖΑ και τον ελληνικό λαό όλη την αλληλεγγύη του μπολιβαριανού και τσαβικού λαού της Βενεζουέλας, όλη την υποστήριξη και την αγκαλιά μας. Την αγκαλιά μας προς τους πολίτες της Ελλάδας, τον ελληνικό λαό.

Ανώνυμος είπε...

Προφανως, ο ΠΡ.Μαδουρο, ειναι για σας αλλος ενας 'προδοτης Σοσιαλδημοκρατης',ή γιατι οχι, ενας Σοσιαλφασιστας, ή οχι?

LeftG700 είπε...

Φίλε Гриша,


Δεν έχω την παραμικρή εμπιστοσύνη ούτε στον 902.gr ούτε στο left.gr για να στηριχτώ στα ρεπορτάζ τους από τη συνέντευξη Τσίπρα. Και δεν έχω αυτή τη στιγμή 1 ώρα για να τη διαθέσω στην παρακολούθηση του βίντεο. Σε κάθε περίπτωση όμως, σου λέω:

Πήγαινε ψήφισε εσύ το ΟΧΙ με το περιεχόμενο που εσύ δίνεις, και μετά, αν εξελιχθούν τα πράγματα όπως ισχυρίζεται το 902.gr, κατάγγειλέ τον ως πολιτικό απατεώνα που υπεξαίρεσε τη λαϊκή ψήφο. Στοιχειώδες: χίλιες φορές καλύτερα να βρεθείς στη θέση να δικαιούσαι να καταγγείλεις κάποιον ως προδότη, παρά να εμφανίζεσαι εσύ ο ίδιος ως προδότης, πριν αποδειχθεί ότι ο κάποιος ήταν όντως προδότης.

Ψιλά γράμματα για τις μούμιες που σας καθοδηγούν προς το γκρεμό κι εσείς τούς χειροκροτάτε...


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

@Aνώνυμος (Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015 1:22:00 π.μ.):


Υπογράφοντας ως ανώνυμος, παραβιάζεις τους απλούς κανόνες σχολιασμού. Εξηγούνται με απλά λόγια στο κειμενάκι πάνω από το πλαίσιο των σχολίων. Δεν σου διαγράφω αυτό το σχόλιο. Το επόμενο όμως που δεν θα ξεκινάει με το όνομά σου (π.χ.: Θρασύβουλος είπε), θα το φάει το μαύρο σκοτάδι.


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ημουν Λεφτ.

LeftG700 είπε...

@Ανώνυμος (Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015 1:38:00 π.μ.):


Εσύ; Ποιος εσύ; Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις από το να με δουλεύεις; Σου έχω κάνει κάτι και δεν το ξέρω;

Δρ Σπινγκ είπε...

Λαο... λιμνούλα! Το κόστος της αυτογελοιοποίησης...

https://youtu.be/Xq2Tsjr1DSY

https://www.youtube.com/watch?v=DKZYq7wHVZY&feature=youtu.be

LeftG700 είπε...

Γεια σου, φίλε Δόκτορα,


Μεγάλη θλίψη (δεν άντεξα να δω ολόκληρα τα βίντεο). Και να σκεφτεί κανείς (ξέρω, ίσως διαφωνείς σε αυτό) πως ανάμεσά τους είναι πολλοί άξιοι και καλοί σύντροφοι που έχουν θυσιάσει και θυσιάζουν πολλά για την Υπόθεση (έστω κι αν τους την έχουν φυτέψει διαστρεβλωμένη στο μυαλό)...


Τα λέμε

Φοίβος είπε...

Το κατρούγκαλο δεν απάντησε σε ούτε μία ερώτηση, όποια κι ήταν.
Οι τράπεζες πότε θα ανοίξουν;
Ωραίος αγωνιστικός προγραμματισμός με τα πάντα να διαλύονται, να πλήττονται, ιδιαίτερα αυτοί -που υποτίθεται- ότι υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πρώτα το κόμμα, και μετά η χώρα κι άμοιροι κάτοικοί της.

Διαβάστε Λένιν (που τόσο τον υμνείτε): Αριστερισμός, η παιδική αρρώστια του κομμουνισμού"

Αριβίστες. Τυχοδιώκτες.
Στο όνομα μια δήθεν... αριστεράς.

Μποτσόλας είπε...

Οταν προσπαθείς να μειώσεις κάποιον,ακόμα και αν τον αντπαθείς σφόδρα,μέσω της αλλαγής του ονόματός του,όπως όταν παραλείπεις το τελικό ς,τότε αποδεικνύεις την πολιτική σου γύμνια,μαζί με κόμπλεξ κατωτερότητας και πολλή μισαλοδοξία.
Το μόνο που καταφέρνετε οι ΚΚΕδες με την στάση σας και σε αυτό το σάιτ,είναι να διώξετε και τους τελευταίους συμπαθούντες του ΚΚΕ.
Στου κουφού την πόρτα....

ελληνοφρενικος είπε...

O τσιπρας στο βροντοφωναζει οτι σε 48 ωρες θα υπογραψει μνημονιο και εσυ περιμενεις αποδειξεις......Λες να εχει κρυφο σχεδιο οπως λενε τα παπαγαλακια;;;;;

o ORGOYEL είπε...

Πρεπει να αποφασιστε εχουνε κρυφοσχεδιο μνημονιου 'η κρυφοσχεδιο εξοδουαπτοευρω bailin-bailout 'η και τα δυο? Ολα μαζι δεν παει (βασικοι κανονες ποκας)

Гриша είπε...

Tι σημαινει ρε λεφτ "πηγαινε ψηφισε το "οχι" με το περιεχομενο που εσυ δινεις"

Ατομικα καθοριζεται το περιεχομενο; To περιεχομενο οπως και το διακυβευμα του δημοψηφισματος το καθοριζει αυτος που το διεξαγει.

Τριτη (30.06):

O Τσιπρας με επιστολη του ζητα διετη συμφωνια μεχρι το 2017 με δανειο απο τον ESM υψους 29,1 δισ. ευρω.

Τσιπρας (χθες):

"Είμαι ανοιχτός σε παραχωρήσεις για να βρεθεί μια βιώσιμη λύση..."

Λαφαζανης (χθες):

"Προσφεύγοντας λοιπόν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες στη λαϊκή ετυμηγορία και δίνοντας ο λαός ισχυρή εξουσιοδότηση στην κυβέρνηση να παλέψει για κάτι καλύτερο ως συμφωνία από αυτά που δίνουν οι πιστωτές..."

Koτζιας (σημερα στο Rai 3):

"Μπορουμε να παμε σε ενα κευνσιανο μοντελο, περιπου οπως αυτο που εφαρμοζει ο Ομπαμα στην Αμερικη..."(!!!)

Τσιπρας (σημερα) :

"Το ΟΧΙ σημαίνει συνέχιση της διαπραγμάτευσης με καλύτερους όρους για τον ελληνικό λαό. "

"Η έκθεση του ΔΝΤ αποτελεί δικαίωση, επιβεβαιώνει το αυτονόητο για το χρέος το οποίο πρέπει να κουρευτεί κατά 30% και να δοθεί 20ετής περίοδος χάριτος."

"Την Κυριακή δεν κρίνεται η παραμονή της χώρας στην Ευρώπη, αλλά το αν θα συναινέσουμε στον αργό θάνατο της οικονομίας και την εξαθλίωση της κοινωνίας"...

"ΟΧΙ δεν σημαίνει ρήξη με την Ευρώπη."


Το πλαισιο ειναι δοσμενο λοιπον και ειναι αυτο.
Δε το λεω εγω η ιδια η κυβερνηση το ομολογει ανοιχτα.

Τι δουλεια εχει το κκ και ο λαος να στοιχηθουν πισω απο αυτο το δοσμενο πλαισιο;

Τι οφελος μακροπροθεσμα μπορει να υπαρξει με τον εγκλωβισμο του στους φανερους ή κρυφους σχεδιασμους ως αποτελεσμα οξυτατων ενδοιμπεριαλιστικων αντιθεσεων;

O λαος ειχε πιστεψει και ειχε υποστηριξει και το "οχι" της κυβερνησης στον ΕΝΦΙΑ και ειδαμε ολοι τι το εκανε το "οχι" του η κυβερνηση.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ-ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

LeftG700 είπε...

Φίλε Гриша,


Κάνεις λάθος! Το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ στη συγκεκριμένη τελευταία συμφωνία τών δανειστών. Δεν σημαίνει ΝΑΙ σε οποιαδήποτε συμφωνία φέρει ο Τσίπρας. Το έχω πει και στον ελληνοφρενικό, το λέω και σε σένα: έχετε χάσει κάθε δικαίωμα κριτικής σε ό,τι φέρει ο Τσίπρας γιατί δεν στηρίξατε, αλλά, αντίθετα, υπονομεύσατε, το ΟΧΙ. Το φοιτηταριάτο Πληροφορικής έχει κάθε δικαίωμα να κάνει τον Τσίπρα να μην ξέρει πού να κρυφτεί, αν τα κάνει μούτι. Εσείς, όχι! Περάσατε ήδη απέναντι!


Τα λέμε