Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ο γραφικός κύριος Δραγασάκης




Θέλετε να μάθετε πώς έκλεισε τη συνέντευξή του στο Κόκκινο 105,5 και στον Κώστα Αρβανίτη πριν από λίγα λεπτά; Πάρτε βαθιά ανάσα:

«Κατά τη γνώμη μου, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να γίνει ούτε κόμμα τού ευρώ, ούτε κόμμα τής δραχμής»!!!

Όπως το διαβάζετε! Φαντάζομαι ότι οι γραμμιτζήδες Συριζαίοι (όσοι έχουν μείνει τέλος πάντων) θα ενθουσιαστούν, θα εκτυπώσουν αυτά τα λόγια τάχιστα και θα αρχίσουν να τα μοιράζουν στο πόπολο. Διότι είναι η παράφραση του άλλου συνθήματος με το οποίο προσπάθησαν να ξεκάνουν τη γραμμή «καμιά θυσία για το ευρώ» που τους είχε κάτσει στο στομάχι και τη συμπλήρωναν διευκρινίζοντας: «Καμιά θυσία για το ευρώ – καμιά αυταπάτη για τη δραχμή». (Ορισμένοι, μάλιστα, όπως ο Ψευτοθόδωρος Παρασκευόπουλος, είχαν φτάσει στο σημείο να υποστηρίζουν σε άρθρα τους ότι αυτή η δεύτερη και ‘‘εμπλουτισμένη’’ εκδοχή αναγραφόταν στις συλλογικές αποφάσεις τού κόμματος!)

«Ούτε κόμμα τού ευρώ, ούτε κόμμα τής δραχμής», λοιπόν. Άρα ...ευρώ! Αυτές τις παπαριές θα πρέπει να υπερασπίζονται όσοι μείνουν πιστοί στον πΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι να τελειώσει όχι με έναν πάταγο, όχι με ένα λυγμό, αλλά με ένα τρανταχτό γέλιο...


1 σχόλιο:

LeftG700 είπε...

Κάνας γραμμιτζής Συριζαίος να υπερασπιστεί το σύντροφο Δραγασάκη, να του κουμπώσει έστω τη ρόμπα; Τίποτε; Κανείς; Κοτάρες!