Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Μία λέξη υπό δύο σημαίας




Είναι οι δύο σημαίες που απεχθάνονται και φοβούνται οι ντόπιοι φιλελεύθεροι δυτικόφρονες και ευρώδουλοι, αυτοί οι θλιβεροί ευνούχοι τής ΤΙΝΑ που γίνονται με τη θέλησή τους χαλί της για να τους πατήσει. Τις απεχθάνονται και τις φοβούνται μία-μία και ξεχωριστά, αλλά πιο πολύ όταν πλησιάζουν η μία την άλλη σε πορεία διαλεκτικής σύνδεσης με προορισμό τη σύνθεση. Και είναι η λέξη που, και μόνο η σκέψη ότι ενδέχεται κάποτε να υποχρεωθούν να την ξεστομίσουν, τους κάνει να τρέμουν σαν φυλλαράκια.

Υπό τη σκέπη αυτών τών δύο σημαιών ψηφίζουμε. Κι αυτές μάς εμπνέουν σε τούτη την αρχική άρνηση και θα μας εμψυχώνουν σε όσες την ακολουθήσουν.



Στην εικόνα, το πετυχημένο γραφιστικό που δεσπόζει στην πρώτη σελίδα τής χθεσινής έκδοσης της εφημερίδας «Δρόμος τής Αριστεράς»

4 σχόλια:

niko demo είπε...

Το ΚΚΕ μεταπολιτευτικά,έχει συνεργαστεί ακόμα και με το διάβολο προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.

''Θα συνεργαστούμε ακόμα και με το διάβολο προκειμένου να κτλ κτλ''


Πόσες φορές δεν τους έχουμε ακούσει να το λένε


Σχετικά πρόσφατα,ο 1989 π.χ., συνεργάστηκε με τη Νέα Δημοκρατία


Μόνο με το ΣΥΡΙΖΑ,του έρχεται δύσκολο λόγω ''αρχών''.


Αρχών ή μίσους ;

LeftG700 είπε...

Φίλε niko demo,


Εγώ τουλάχιστον δεν έχω ακούσει κάποιον από το ΚΚΕ ή και από άλλους χώρους να το λέει. Μιλάω για το διάστημα από τις αρχές περίπου τού νέου αιώνα. Εμείς εδώ συνηθίζουμε να λέμε κάτι παραπλήσιο, την ατάκα τού Τενγκ «άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, αρκεί να πιάνει ποντίκια». Ισχυρίζομαι ότι αυτό είναι μία από τις αρχές τού Πολιτικού. Φυσικά, δεν ισχύει άνευ προϋποθέσεων και τήρησης απόστασης ασφαλείας.

Αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) και τα δύο κύρια κομμάτια τής Αριστεράς τού 1989 συνεργάστηκαν με τη δεξιά στο σχηματισμό κυβέρνησης. Πρέπει να τα λέμε όλα.

Δεν του έρχεται μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ δύσκολη η συνεργασία τού ΚΚΕ. Του έρχεται δύσκολα με οποιοδήποτε άλλο αριστερό σχήμα. Ακόμα κι αν είναι ένα γκρουπούσκουλο των 40 ατόμων, που αποκλείεται να απειλήσει την επιρροή τού κόμματός τους! Και τσιμέντωσαν αυτή την παρανοϊκή τακτική στο 19ο Συνέδριο.


Τα λέμε

Μποτσόλας είπε...

Σημερινή δήλωση Κουτσούμπα σε μια ύστατη προσπάθεια τορπιλίσματος του ΟΧΙ και βοήθειας του ΝΑΙ,και αφού το ''άκυρο''του ΚΚΕ πήγε άκλαφτο και άπατο.
''Το ΟΧΙ οδηγεί σε διπλό νόμισμα και χρεοκοπία''
Οχι δεν είναι ο Αδωνης.
Τι δεν καταλαβαίνεις?

Unknown είπε...


thank you

سعودي اوتو