Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Διοίκηση πουλημένη, η Αριστερά δεν πεθαίνει!



Αυτές τις μέρες το έχω ρίξει στις συνθηματολογικές αναρτήσεις. Όχι, δεν είναι από τεμπελιά. Είναι από την έξαψη της οργής που με κατακλύζει, καθώς διαβάζω, πληροφορούμαι και ακούω τερατώδεις και ξετσίπωτες δικαιολογίες για την ολοκληρωτική (πλην ‘‘μενσεβίκων’’) χρεοκοπία τού ΣΥΡΙΖΑ, που ήρθε ως κερασάκι στη δηλητηριώδη τούρτα τής αντικειμενικά προδοτικής στάσης τού ΚΚΕ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Αυτή η οργή, προσαυξημένη όσο δεν παίρνει άλλο από εκείνη που προκαλεί η διαπίστωση πως πολλοί από τους μέχρι τώρα ορκισμένους «αριστερούς ευρωπαϊστές» τού ΣΥΡΙΖΑ (τους αριστερούς που τάχα «πιο αριστερά τους βρισκόταν μόνο ο τοίχος»!) πηδούν από το καράβι τού ιδεολογήματός τους σαν δυσώδεις, απεχθείς και αηδιαστικοί αρουραίοι (χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, πα’ να πει αυτή η παρομοίωση), όλη αυτή η μαζεμένη οργή είναι που δεν μου επιτρέπει να συμμαζέψω το μυαλό μου. 

Θα συνέλθω.

 

7 σχόλια:

ελληνοφρενικος είπε...

Eπιμενεις να λες προδοτικη την ηγεσια του ΚΚΕ για την σταση στο δημοψηφισμα.Θα γουσταρες να εβγαινε το ΝΑΙ με 51%για να ειχατε να λεγατε,αλλα δεν σας βγηκε.....Ο πεινασμενος και ταπεινωμενος λαος εδωσε το 62%στο ΟΧΙ και αναγκασε την κυβερνηση να ξεγυμνωθει.Το ΚΚΕ πηρε παλι μια αποφαση χωρις φοβο και δικαιωθηκε.Ειπε στο λαο σε ενα πλατυ ανοιγμα εξω απο τα εκλογικα κεντρα παλι την αληθεια.Οτι η κυβερνηση με την ουρα στα σκελια θα φερει μνημονιαρα οτι και να βγει στο δημοψηφισμα.Οτι το δημοψηφισμα ηταν καλπικο και υπουλο,και αυτο αποδειχθηκε.Αυτο ο λαος το εισεπραξε οσο και να σου ξυνιζει.....Συριζαιοι καλουσαν την αστυνομια εναντια σε κνιτες γιατι νομιζαν οτι τους χαλανε τον μεγαλο αγωνα του ΟΧΙ.Τωρα ξερω συριζαιους που ντρεπονται για αυτη τη σταση.Αυτη τη σταση που ακολουθησε δυστηχως και ενα τμημα της ανταρσυα και ξερω καλα πως καποιοι συντροφοι απο εκει ντρεπονται διπλα.Εσυ στον κοσμο σου,και στον εγωισμο σου....Ακομα να παραδεχτεις το λαθος σου να μιλησεις για προδοσια.Ενω βλεπεις την ηττοπαθεια και τη μοιρολατρεια που σκορπισε στο λαο αυτο το δημοψηφισμα......

LeftG700 είπε...

Φίλε ελληνοφρενικέ,


Να με συμπαθάς, αλλά εμείς εδώ τα λέμε όλα (ούτε για τον Λένιν δεν θα κάναμε εξαίρεση):

Δεν τα παίρνεις τα (πολιτικά) γράμματα. Sad but true.


Τα λέμε

ελληνοφρενικος είπε...

Eνω τα παιρνεις εσυ.Που εκτιμουσες πως αυτοι που συμμετειχαν στη μεγαλη εκστρατεια του ΟΧΙ(μιλαω για αυτους που ηξεραν για την κωλοτουμπα που θα ερθει αστραπιαια),θα μπορουσαν να υπερασπισθουν καλυτερα το ΟΧΙ τους,και θα παρεσυραν ενα μεγαλο κομματι του λαου να αντισταθει.....Και παλι ομως μονο το ΠΑΜΕ μαζικα στους δρομους....Αυτοι που απο λαθος τακτικη χειροκροτουσαν το πολιτικο πτωμα του αλεξη,και εγιναν εστω και αθελα τους ουρα του συριζα οχι μονο δεν μπορουν να υπερασπιστουν το οχι τους,αλλα εχουν παγωσει απο τις εξελιξεις παρολο που τις περιμεναν(εκτος αμα μιλαμε για αφελης πολιτικα).Το να λες την αληθεια μπορει να σου φαινεται επικοινωνιακο λαθος αλλα στο τελος το καρπωνεσαι.Υ.Γ.Αν ελπιζεις για εξοκοινοβουλευτικο ΚΚΕ εισαι πολυ βαθια νυχτωμενος,και σιγουρα χωρις καμια πραγματικη επαφη με τον εξω κοσμο.....

Μποτσόλας είπε...

Tελευταία δημοσκόπηση δίνει στο ΚΚΕ 3.8% και στον Λεβέντη 3.5%.
Προβλέπεται σκληρή μάχη μεταξύ τους.Αν υπολογίσουμε πως στο δημοψήφισμα τα άκυρα Λεβέντη(είχε προτείνει και αυτός άκυρο)ήταν περισσότερα απο του ΚΚΕ,τίποτα δεν αποκλείεται.
Αν γίνουν εκλογές τον φθινόπωρο,και λαμβάνοντας υπ'όψιν το προσδοκόμενο βιολογικό τέλος των υπερήλικων εναπομείναντων ψηφοφόρων του ΚΚΕ,η απουσία του ΚΚΕ απο την επόμενη βουλή,είναι η πιθανότερη εξέλιξη.

ο Οργουελ είπε...

Αν αποκτησουμε βιωτικο επιπεδο σαν των ανατολικων χωρων, τοτε ειναι σιγουρο οτι θα αποκτησουμε και το δικο τους πολιτικο σκηνικο, οπως π.χ 5-6 ακροδεξια ως μεοναζι πολιτικα μορφωματα.
Και φυσικα, θα ειμαστε σαν αριστερα ΚΑΙ σε αυτο απροετοιμαστοι.

Ανώνυμος είπε...

"προδοτικής στάσης τού ΚΚΕ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου"
πολύ ωραίο αυτό..... και αληθινό
ΛΟΛΑ

LeftG700 είπε...

Φίλη Λόλα, καλωσήρθες.


Την επόμενη φορά που θα ποστάρεις σχόλιο, φρόντισε, σε παρακαλώ, να βάλεις το όνομά σου στο σχετικό κουτάκι (είναι παιχνιδάκι να το κάνεις και υπάρχουν λεπτομερείς και απλούστατες οδηγίες στο κειμενάκι που υπάρχει π΄πανω από το πλαίσιο των σχολίων).


Τα λέμε