Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ο λαός στηρίζει νικηφόρα το ΟΧΙ, παρά την τρομοκρατία, τους εκβιασμούς και τις απειλές! Αν η Αριστερά θέλει να αναδειχθεί σε λαοπρόβλητη ηγεμονική εθνική δύναμη, τώρα είναι η στιγμή να αποδείξει στην πράξη ότι αυτή η θέση τής αξίζει δικαιωματικά και αποκλειστικά, μπαίνοντας μπροστά!




Όπως θα δείτε αμέσως παρακάτω, ακόμα και μετά το κλείσιμο των τραπεζών, απόφαση την οποία η μισητή Νέα Ιερά Συμμαχία υποχρέωσε την ελληνική κυβέρνηση να πάρει, το στρατόπεδο (sic! στρατόπεδο! έχουμε μη ένοπλο πόλεμο!), το στρατόπεδο του ΟΧΙ αντέχει. Και μάλιστα, οι απώλειες που καταγράφει στη δημοσκόπηση της Εφημερίδας τών Συντακτών είναι σαφώς μικρότερες από αυτές που θα περίμενε κανείς, μετά από την πρωτοφανή εκστρατεία φόβου, παραπλάνησης και υπονόμευσης του αγωνιστικού λαϊκού φρονήματος, εκβιασμών και ωμά απροκάλυπτων παρεμβάσεων των εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών μας. Εκστρατεία που κορυφώθηκε σε ανυπολόγιστα υψηλό επίπεδο ύστερα από το κλείσιμο και την επιβολή ελέγχου στην κίνηση κεφαλαίων.


Να μπούμε μπροστά! Εμψυχώνοντας, εξηγώντας αυτό που συμβαίνει και γιατί συμβαίνει, στηρίζοντας με νύχια και με δόντια το δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό από τα χτυπήματα των βασανιστών μας! Να κερδίσουμε πίσω αυτούς που λύγισαν —δικοί μας, καταδικοί μας είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους. Να κερδίσουμε πίσω αυτούς κι ακόμα περισσότερους! Άιντε παιδιά!




3 σχόλια:

ελληνοφρενικος είπε...

Το ΟΧΙ αφορα την συγκεκριμενη προταση της 25-06 σωστα;Και ειπες ψευτες το ΚΚΕ οταν ειπε πως η προταση των 47+10 σελιδων ειναι στο τραπεζι επειδη το ειπε ο φιλης στη βουλη οτι δεν ειναι.Χτες σου ειπα πως ο τσιπρας στην συνεντευξη του σου εδειξε ποιος ειναι ψευτης(ο φιλης φυσικα)Σημερα ο τσιπρας κανει επισημη προταση που συμφωνει σχεδον σε ολα με την προταση των δανειστων.1.Οφειλεις ενα συγγνωμη για τον χαρακτηρισμο ψευτες για το ΚΚΕ.2.Συνεχιζεις να αποκαλεις προδοτες την ηγεσια του ΚΚΕ.Γιατι;Γιατι εχει διαφορετικη αντιληψη για τις τακτικες που χρησιμοποιουν οι σοσιαλοδημοκρατες για να εξαπατουν το λαο.Θα μπορουσε να πει ΟΧΙ στο δημοψηφισμα(οπως ειχα γραψει και εγω στην αρχη ηταν μια επιλογη απο τις τρεις που θα ενεκρινα).Τελικα εκρινε πως το δημοψηφισμα οπως το εθεσε ο συριζα ηταν μια απατη για κανει το λαο να αποδεχτει με πια θηλια θα τον κρεμασουν.Απο την προταση που εστειλε σημερα ο τσιπρας τι συμπερασμα βγαζεις;;;;;

LeftG700 είπε...

Φίλε ελληνοφρενικέ,


Από τη στιγμή που κρυβόσαστε (όσοι βέβαια κρυβόσαστε, γιατί εγώ ξέρω δικό σας άνθρωπο, που ζει με δανεικά και θα δανειστεί λίγα ακόμα για να πάει στο χωριό του στην Ήπειρο και να ρίξει όχι το ψηφοδέλτιο της προδοσίας που του βάζετε στο χέρι, αλλά εκείνο τού ΟΧI!), από τη στιγμή λοιπόν που κρυβόσαστε στις τουαλέτες τού Περισσού, έχετε χάσει κάθε δικαίωμα να ζητήσετε τα ρέστα για όποιες εξελίξεις δεν θα εξυπηρετούν το κίνημα.

Δικαίωμα να ζητήσω ρέστα έχω εγώ και χιλιάδες άλλοι, που στοιχηθήκαμε στη γραμμή τού ΟΧΙ.

Τόσο απλά. Κι αν δεν καταλάβεις αυτά τα απλά τώρα, η επόμενη ευκαιρία να το πετύχεις θα είναι όταν θα φτύνει το κόμμα σου όλος ο ελληνικός λαός και δεν θα το βάζει ούτε καν στη Βουλή!

Η ηγεσία σας διέπραξε εσχάτη προδοσία! Ξυπνάτε όσο είναι ακόμα καιρός (αν είναι)!


Τα λέμε

ελληνοφρενικος είπε...

Καλα εισαι στον κοσμο σου......Τρικιμια εν κρανιω.....Πιστευεις τον φιλη και τον καθε φιλη και λες ψευτες το ΚΚΕ και διαψευδεσαι πανηγυρικα.Μιλας ακομα για το ΟΧΙ μετα την προταση ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ του συριζα;;;;;Ο συριζα ξεφτιλισε εντελως την εννοια του ΟΧΙ αφου ολοι ξερουν τι θελει να το κανει και τι εννοει ΟΧΙ.Παρακαλαει για συμφωνια το σιχαμα,και μιλαει ακομα για αντισταση στο μνημονιο....Και το ΚΚΕ ειναι ο προδοτης.Μαλιστα φιλε εχεις εγκλωβιστει και εσυ στις φαντασιωσεις που ειχες τοσο καιρο περι αριστερου συριζα και τωρα σπαζεσαι που βλεπεις την αληθεια καταματα.Οτι ο συριζα κανει το μεγαλυτερο κακο στην αριστερα,μεγαλυτερο απο οτι φανταζεσαι στο μικροκοσμο σου.......